Indicators on جلوگیری از کبد چرب You Should Know
Indicators on جلوگیری از کبد چرب You Should Know
Blog Article
چنانچه شغل شما ایجاب میکند، زمان زیادی از روز را پشت میز بنشینید و تحرک چندانی نداشته باشید، از ساعت بیکاریتان برای ۲۰ دقیقه پیادهروی استفاده کنید.
بسته به میزان پیشرفت کبد چرب درجه ۲ علایمی مانند درد در ناحیهی شکم، مشاهدهی کبودی در بدن، بزرگی شکم، خونریزی خودبهخودی از بینی، خستگی و خارش پوست میتواند از علایم کبد چرب درجه ۲ باشد.
بعضی از حرکات ورزشهایی مانند یوگا هم میتوانند به تنظیم چربی و کلسترول کمک کنند. از طرفی، انجام ورزشهای استقامتی، هر چند تأثیر چندانی در کاهش وزن ندارد، اما از میزان چربی کبد کم میکند.
در کبد چرب درجه ۳، ممکن است بیمار به ناگهان بیهوش شود یا به وضعیت کما برود! همچنین ممکن است در بیماران مبتلا به کبد چرب درجه ۳ نیاز به انجام دیالیز باشد.
غذاهای سرخ شده یا شور: غذای سرخ شده یا شور کالری دریافتی و خطر افزایش وزن را افزایش میدهند. چاقی یکی از دلایل عمده بیماری کبد چرب است.
روغنهای گیاهی با روش پرس سرد به دلیل داشتن اسیدهای چرب ضروری خرما کبد چرب ضرر دارد به فرم طبیعی خود برای حفظ کبد سالم ضروری هستند. بنابراین، میتوانید آنها را در رژیم غذایی خود بگنجانید.
بیماری کبد چرب: علایم، راه پیشگیری، دلایل ابتلا و درمان آن
احساس خستگی، کاهش وزن و اشتها، بیحالی و ضعف، حالت تهوع و استفراغ، مشکلات تمرکز، درد قسمت راست شکم، تغییر رنگ گردن یا زیر بغل، زردی پوست و قرنیهی چشم از جمله علایمی هستند که در کبد چرب خود را نشان میدهند.
چرا سیاتیک میگیریم؛ راههای درمان درد سیاتیک؛ درمان سیاتیک با ورزش
اگر میخواهید اطلاعات بیشتری در مورد آزمایشات کبد چرب و نتایج آن به دست بیاورید در گذشته مطلبی تحت عنوان آزمایش کبد چرب چیست ؟
درمان فوری کبد چرب با روش های طبیعی و استفاده از میوه ها مزایایی نسبت به مصرف داروها دارد که اصلی ترین آنها تقوی سیستم ایمنی بدن و افزایش مقاومت در برابر بیماری هاست.
البته در این شرایط هنوز هم بافتهای سالمی برای انجام وظایف کبد وجود دارد. هر چند که این شرایط فقط با اصلاح رژیم غذایی درمان درمان نمیشود و نیاز به راهکارهای درمانی جدیتری وجود دارد.
معمولا آزمایشات متداول برای تشخیص دقیق و تعیین شدت این بیماری، شامل موارد زیر هستند:
میوهها و سبزیجات : انواع توتها، سیب، پرتقال و مرکبات، موز، خرما، انجیر، خربزه، سبزیجات کلم بروکلی، فلفل، سیبزمینیهای شیرین، هویج، خیار، بادمجان، گوجهفرنگی حبوبات: لوبیا، نخود و نخودفرنگی، عدس چربیهای سالم: آجیل، دانهها، آووکادو، زیتون ماهی و گوشت بدون چربی: درصورت امکان دو بار در هفته ماهی بخورید.